Tarkoitukseni oli osallistua tyylin ja pukeutumisen blogimaailmaan (oikeammin sanottuna; harjoitella pukeutumista) - mutta kuvantekeminen otti kuvantekijästä vallan.

My intention was to participate in the blogging world of style, and dressing (to be correct; to learn how to dress) - but creating pictures took over the mind of a picture maker.

Tule Kuvattavaksi - Hinnasto

maanantai 30. toukokuuta 2016

Loispää ja Kaapelin Naiset



Ei hätää näyttelyn suhteen, siihen liittyvät asiat etenevät toivotusti, mutta muutoin olen ollut viimeaikoina melkoisen eksyksissä – ihan siinä määrin, että pohdin olenko niin vajaa etten oikein kunnolla hallitse muuta kuin Kafkan kanssa tepastelun. Kafkan kanssa olen sopiva - palapelinpala oikealla kohdallaan, mutta ihmisenä, ihmisten joukossa olen kitukasvuinen hyypiö, joka tynkä käsillään sahaa irti osasia jättiläismäisestä, kottikärryihin kammetusta päästään, saadakseen kärryt liikkeille ja pysyäkseen toisten perässä. Ruumista pitäisi saada isommaksi ja päätä pienemmäksi, mutta teenpä mitä tahansa, niin mittasuhde-ero osasteni välillä senkuin kasvaa ja huolella hoivaamani ihmis-suhdetaimet alkavat putoilla pienenevistä käsistäni, pään rohmutessa kaiken ravinnon minkä suuhuni tungen. En tykkää olla erikoinen ja outo, vaikka siltä maalausteni ja kirjoitelmieni julkituominen saattaa vaikuttaa – EI – pääni on LOINEN, joka ei ikinä nuku, jotta pääsisin luikkimaan pakoon. Yritän jatkuvasti tuoda esiin ”tavallisen ihmisen” – mutta viestini vääntyvät ja kääntyvät ja ruhjoutuvat pitkällä matkallaan ulos ruumiistani – niin pahasti, että toisinaan hyvin pahoilla mielin ryhdyn itsekin pelkäämään, että ihmiseni on kuollut ja jäljellä on vain kummajainen.
Mutta! - Tuon Kaapeliin rivin ihania Naisia – anteeksi, anteeksi, anteeksi  - loispääni kautta ulostulleina, mutta ehkpä Ystäväni Itkijänainen kestää, että esittelen hänet merkillisenä maistiaisena: 


3 kommenttia:

  1. Voi Hanna mikä kunnia ja ilo tulla sinun maalaamaksi!!! <3 Kiitos tästä ja kaikesta! Ei se ole muillakaan helppoa aina aivojensa kanssa(; Me muut näämme sinut niin erilailla kuin sinä itsesi. Me muut näemme sinut kiinnostavana Ihmisenä! Mutta on vaikeaa tietää kuinka paljon tahdot meidän muiden ihmisten kanssa olla. Tosi hyvin ilmaiset omat haasteesi tässä kirjoituksessa. Kielikuvat kyllä hallitset:D Maalauksiasi ihailleena jo vuosia sanon et kyllä Hanna alkaa ne jäsenet pysymään paikoillaan:) Tulee päivä jolloin saha lentää nurkkaan!<3 <3
    Itkijänainen joka on taas ehjempi taideterapiasi tähden

    VastaaPoista
  2. Ystävä! Maalasin Sinut pikkuisen kärsiväksi, ylöspäin kurottelevaksi, valkohuntuiseksi (hyvin viattomaksi) ja lempeitä, taiteellisia, vienoja - vasta heräileviä - monimutkaisia kiemuroita pulppuavaksi - ja tienkin oranssiin, koska ajattelin, että se oli sinun värejäsi! Onneksi et kauhistunut - kauniina sinut itse näen, siis taulussakin, mutta en aina tiedä mitä toiset omilla silmillään näkevät. Kiitos, että hyväksyit ja ilahduit työstä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis taulu siis kauniina itseni tuossa näen myös. Tuo on vähän madonna näet minut vahvasti äitinä. Jotenkin tuossa yhdistyy kaikki kuvasarjat jotka minusta otettiin. Hyvin minua luet. Vaikka monet näkee minut iloisena ja sosiaalisena,kyllä olen sitä...tässä näkyy melankolinen luonteeni. Olen aina pitänyt itseäni monimutkaisena. Minussa on paljon ristiriitoja. Olen todella herkkä ja todelka voimakas.Nauran ja itken yhtä helposti ja usein. Maalaus sopii siihen kuvaan miten itseni maalaisin jos olisin yhtä lahjakas kuin sinä. Itse rn osaisi kasvojani noin hyvin ilmentää. Värit on oikein nappiin varsinkin juuri tähän hetkeeni ja vaiheeseen. Aina aina aina olen kurkotellut valoon. Good job Hanna (:

      Poista