Tarkoitukseni oli osallistua tyylin ja pukeutumisen blogimaailmaan (oikeammin sanottuna; harjoitella pukeutumista) - mutta kuvantekeminen otti kuvantekijästä vallan.

My intention was to participate in the blogging world of style, and dressing (to be correct; to learn how to dress) - but creating pictures took over the mind of a picture maker.

Tule Kuvattavaksi - Hinnasto

lauantai 2. huhtikuuta 2016

Löin kirveeni kiveen



Ajattelin ensin - itseni nolaamisen pelossa – väittää, että selkä ja kädet ovat nyt projektini alkumetreillä pahasti kipeytyneet ja siksi harkitsen vakavasti näyttelyni peruuttamista – mutta totuus on se että olen iskenyt kirveeni kiveen  - minkään paikan kehostani särkemättä - ja istuskelen nyt kannon nokassa motivaationi hukanneena: En jaksa enkä tahdo enkä viitsi – eikä pensseli millään ajaudu käteeni. Innostus ja kunnianhimo ovat kaksi eri asiaa; innostuessani hakkaan metsän nurin, mutta en minä hampaillani ryhdy puita jyrsimään vain sen vuoksi, että ihmiset näkisivät minut pätevänä ja ihmeellisenä. Kirveeni on tylsä ja sahalaitainen eikä sillä tee tällä hetkellä mitään. Toisin sanoen; taidan nyt epäonnistua tämän näyttelujuttuni suhteen, eikä vaihtoetoina ole muuta kuin kulkea nolouden läpi selkä suorana.


2 kommenttia:

  1. Voi olla, että toi on myös luovan prosessi yks vaihe. Ennen jokaista näyttelyä mun tytär päättää lopettaa taiteen kanssa työskentelyn ja on sitä mieltä, että hän menee kaupan kassaksi, jonka ei tarvitse vaivata itseään ja muita surkealla työllään. (Pillastuukohan se kun kerron sen tässä? Toivottavasti ei.) Se on myös lähipiirille se raskain vaihe. Toinen kriisin paikka on näyttelyn pystytys ja avajaiset.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi kaunis Riitta - myös toisesta, jonka kirjoitit facebookiin ja jonka luin sähköpostista. Valkoinen kääpiö oli kaunis, ylevä ja mieltäni imarteleva vertaus - kiitos. Voi kunpa tosiaan löytäisin kirveeseeni uuden terän enkä minäkään joutuis "kaupan kassaksi" : )

    VastaaPoista