Tarkoitukseni oli osallistua tyylin ja pukeutumisen blogimaailmaan (oikeammin sanottuna; harjoitella pukeutumista) - mutta kuvantekeminen otti kuvantekijästä vallan.

My intention was to participate in the blogging world of style, and dressing (to be correct; to learn how to dress) - but creating pictures took over the mind of a picture maker.

Tule Kuvattavaksi - Hinnasto

tiistai 28. kesäkuuta 2016

Parannettavaksi alistuminen



Kun nyt taas aloitin näiden merkillisten juttujeni kirjoittelun aamulla, niin jatkanpa samantien toisella kiemurtelevalla matopääni pohdinnalla.
Itseäni ja muita tarkkaillessani ajattelen yhä useammin, että parantuisimme kaikista murheistamme kunhan vain osaisimme alistua parannettavaksi. Miksi niin moni meistä nääntyy kieltäytyessään Saharan aavikolle ilmestyneen huivipään vahvasti sokeroidusta teekupposesta, koska tee ei ole tuttua ”pullotettua pirkka lähdevettä ”? Miksi ihmeessä ajattelemme, että avunsaaminen on kiinni ”jostain” – vaan ei siitä, että huutaisimme apua? Miksi nälän näkemisen tunteen tulisi poistua muutoin kuin syömällä ja ylisyömisen kuvotuksen ilman syömisen taukoa?  Mitä jos parantuminen ja onnellisuus onkin kiinni vain siitä ettei tuomitse parantajaa ja onnenlähdettä, tai vähättele itseään parantumisen ja onnen ansaitsijana? Mitä jos kaikki onkin koko ajan tarjolla mutta emme omien päänsisäisten estojemme vuoksi ojenna kättämme hedelmään emmekä tunge noukittua hedelmää suuhun?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti