Tarkoitukseni oli osallistua tyylin ja pukeutumisen blogimaailmaan (oikeammin sanottuna; harjoitella pukeutumista) - mutta kuvantekeminen otti kuvantekijästä vallan.

My intention was to participate in the blogging world of style, and dressing (to be correct; to learn how to dress) - but creating pictures took over the mind of a picture maker.

Tule Kuvattavaksi - Hinnasto

torstai 30. kesäkuuta 2016

Evakossa



Romanssinpoikasen mukaan lähti suklaanamio sisko ”Ruusuilla tanssia”, eli minulla onkin nyt kaksi kissaa yhden sijaan! Tanssia (ilman j:tä) on sijoituksessa ja saan sen omaksi yhden pentueen jälkeen – en ollut moista suunnitellut, mutta pienet ihmiset ovat persoja kehuille, joten muutaman ylisanan jälkeen en voinnut enää hienon kissan pidosta kieltäytyä. ... Kauhistuttavaa asiassa on mäyriäisen metsästysvietti! Kafka totesi heti, että kuljetuslaatikossa on kaksi supikoiraa. Kyllä! Ukkelilla laukesi pitelemätön vietti. Uitin sitä sadevesipaljussa ja suihkutin vesipullolla, mutta meno sen kuin kiihtyi. Kissat olivat laatikossa pihapöydällä ja kafka olisi juossut kiljuen ympäri pöytää koko yön jos olisin sallinnut. Kaipa tilanteen saa ajan kanssa hallintaan, mutta viime yöksi pikkukissojen oli lähdettävä Isän ja Äidin luokse evakkoon. Siellä ne aamutuimaan istuivat toinen hellalla ja toinen leipälaudalla, eli ei ihan meidän Äidin mieleistä menoa, vaikka Isää vielä jaksoikin pennuille leperrellyn yön jälkeen huvittaa. Otukset mölisevät kuin mielipuolet – ilmeisesti siamilaisille hyvin tyypillistä – nytkin nojatuolin alta kuuluu hirveä karjunta. ... Otan kuvia kunhan lopettavat lymyämisen. Nimiä edelleen mietin – niistäkin lisää myöhemmin.


4 kommenttia:

  1. En tunne koiria sen kummemmin, mutta jos lähdetään siitä, että siellä koiraviettien seassa lymyää vielä pieni ihminenkin, kuten joskus sanoit, niin kyllä teillä varmaan käydään koko vietti- ja tunneskaala läpi. Seuraavaksi voi iskeä mitä mustin mustasukkaisuus ennenkuin Kafka on varmistanut oman paikkansa rakastetuimpana ykkösenä. Ja mitäs jos kissat päättävätkin panna Kafkan järjestykseen? Onneksi osaat meidän muiden huvitukseksi kirjoittaa hyvin, seuraamme mielenkiinnolla miten hullunkuriset perheet pärjäävät.

    VastaaPoista
  2. Riittanen! - Voi hyvät hyssykät - kertomus jatkuu, mutta tarinan suunta tosiaankin TÄYSIN leväällään! : )

    VastaaPoista
  3. Ehkä viikon päästä jo kunkin paikka järjestyksessä. Kunhan kaikki saa tarpeeksi ruokaa ja
    huomiota sekä lepoa unohtamatta. Maija

    VastaaPoista