Tarkoitukseni oli osallistua tyylin ja pukeutumisen blogimaailmaan (oikeammin sanottuna; harjoitella pukeutumista) - mutta kuvantekeminen otti kuvantekijästä vallan.

My intention was to participate in the blogging world of style, and dressing (to be correct; to learn how to dress) - but creating pictures took over the mind of a picture maker.

Tule Kuvattavaksi - Hinnasto

torstai 18. helmikuuta 2016

Peruukissa / Wearing a wig






...Vielä kun muutaman päivän kuvailen pelkästään itseäni, niin muutun Kardashianiksi!
... Few more days photographing only myself and I'll be Kardashian!

4 kommenttia:

  1. :D :D (tekstillesi). Olet kyllä kaunis. Erityismaininta silmillesi. Hyvä meikkikin, joka tulee esiin ylimmässä kuvassa. Ylin kuva on erityisen pysäyttävä ja kaunis (jos nyt ei kaula-aukon suuruudesta puhuta, tiedät kyllä, millainen olen :D). Kuvassa olet jotenkin niin kaunis myös siksi, koska olet oma itsesi, rento ja huoleton, elämän kasvattama, itsesi löytänyt?

    VastaaPoista
  2. No, olen ihan samaa mieltä, että kaula-aukko roikkuu!!! Kaikki kivat mekot ovat tuosta torson kohdalta vähän pitkiä - iso homma kun ottaa hiat irti ja nostaa hartoista, mutta onhan se tehtävä, jos tuolla aikoo ulos talostaan lähteä. Kyllä, ostin oikein meikkejä tänään; ripsivärin luomiväriä ja huulipunan - en kyllä ole varma ilkeänkö meikkejäkään lähteä ulkoiluttamaan, mutta tuossa minun isossa huoneessa on hauska kaikenlaista kokeilla! Kiitos Heini kivoista sanoistasi : )

    VastaaPoista
  3. Kauniita, levollisia kuvia sinusta, Hanna. Hienoja kaula-aukkoineen, kaikkineen. <3

    VastaaPoista