Tarkoitukseni oli osallistua tyylin ja pukeutumisen blogimaailmaan (oikeammin sanottuna; harjoitella pukeutumista) - mutta kuvantekeminen otti kuvantekijästä vallan.

My intention was to participate in the blogging world of style, and dressing (to be correct; to learn how to dress) - but creating pictures took over the mind of a picture maker.

Tule Kuvattavaksi - Hinnasto

sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Ehkä sittenkin vain koira / Maybe after all just a dog



Voi hyvä hirvitys! Maksoin treffipalstalle kuukauden osallistumisen – mutta eihän siellä tarvitse kuukautta pysyä! ... Syy kokeiluuni on siinä, että minulla ON älyllisesti hyvä itsetunto, niinpä itse tajuan kuinka poikkeuksellisen taitava olen lähes kaikessa mihin ryhdyn – ja etenkin sen, etten jostain syystä vaadi ymmärrystäni vastaavaa osaa tästä elämästä. Lapsenomaisesti odottelen ruokapöydässä, että annetaan ja kun ei heti anneta, niin peräännyn välittömästi nolona sen sijaan että aikusten tavoin menisin kaapille ja ottaisin mitä haluan. Olen vihainen itselleni – ja siitä huolimatta edelleen ulos ovesta lähtiessäni koen ettei minulla ole oikeutta kilpailla samassa kategoriassa aikusten kanssa. Olen nyt kaikilta kanteilta asiaa mietittyäni tullut siihen tulokseen, että vain seksuaalisesti hyvin estoiset henkilöt käyttäytyvät yhtä anteeksipyytelevästi elämän antimien edessä kuin minä. ... En tiedä olenko todellisuudessa seksuaalisesti estoinen, mutta sen tiedän, että minut on kasvatettu ”parisuhteeseen kelpaamattomaksi” – eli pidän itse, onnistuneesti aivopestynä huolen siitä, että käyttäydyn tuon tosiasian näkyvästi tiedostaen, jotta en vain vaikuta kehitysvammaiselta. Tarkoitan siis; että minulle on selväsanaisesti vanhempieni taholta kerrottu, että vain pervot, hyväksikäyttäjät voivat olla kiinnostuneita minun tavallani vammaisesta ihmisestä ... toisaalta älyäni ja taitojani on aina ylistetty maasta taivaaseen – kenenkään tajuamatta ettei aikuisten maailmassa kuljeskele menestyneitä menninkäisiä. Jos pitäisi sielunsa silmin piirtää kuva – vaikkapa miespuolisesta – taloudellisesta menestyjästä, niin ei tulisi mieleenkään asettaa tuohon kuvaan miestä, joka ei uskalla lähestyä naisia seksuaalisesti. Tätä tarkoitan – nuo asiat ovat kytköksissä – ymmärämme sen tai emme.  ... Oletin kiinnostavani kuukauden aikana 0-1 henkilöä, mutta saankin viestejä ja flirttejä kasapäin!!!!  Enkä tajua miksi ihmeessä kukaan ottaa kontaktia ellei ole häiriintynyt?! Ilmoitin olevana 132senttinen/38kiloinen vammainen!!! Olen siis sisäistänyt vanhempieni neuvot sataprosenttisesti enkä tosiaankaan tajua, mitä ihmettä 180-190senttiset, oikeat miehet tekevät kääpiöllä muuta kuin pervoilevat! Kuten jo eilen sanoin; laitoin treffipalstaprofiiliini blogini osoitten, joten jos kaikki eivät juosseet karkuun eilen, niin ehkäpä kontaktit loppuvat nyt kun myönnän, että minua aikalailla ällöttää. ... Yritän tietysti sanoa itselleni, että ”hanna, aikuisten elämä on seksuaalista elämää, tuskin miehet vain kääpiöille lähettelevät viestejä” ... eli noin sitä tosielämää eletään – mutta enpä tiedä; ehkä pitää vain kellotella koirana ihmisten pöydän alla ja syödä tyytyväisenä murusia, mitkä laidan yli tippuvat.

Holy moly! I paid the dating site for a month long participation – but surely I don’t have to stay there for a whole month! … The reason for my experiment is that I DO have good self-esteem what comes to matters of intelligence; I realize that I’m exceptionally capable in almost everything I put my mind into – thus it’s shame and wonder why the outcome I receive in this life doesn’t match the capacity of my brain. I wait childishly by the table for someone to hand me food, and if nothing is offered I back off in shame, rather than go to the fridge myself and grab what I want. I’m mad at myself – yet outside my own home I do not feel I have the right to compete in the same category with adults. I have thoroughly pondered the problem and come to a conclusion that only sexually very restrained people are as embarrassed to receive, and apologetic in front of the abundance of life as myself. … I’m not certain I’m literally sexually restrained, but I do know I am brought up to think I’m “unsuitable for marriage” – in other words as a successfully brainwashed person I myself take care I remember to always present myself as one who is aware of her lack of potential, so that I wouldn’t end up looking as mentally retarded, if I thought otherwise. What I mean is; my parents have clearly let me know that people who might be interested in a disabled person like me are all perverts and users. On the other hand my intelligence and skills have always been highly praised – without nobody realizing that there are no triumphing goblins in the world of human adults. If you should imagine a – let’s say male - financial success, I’m sure you do not imagine someone who cannot approach women in an intimate way. That’s what I mean – those things are connected weather we understand or not.  … I thought 0 to 1 would be interested in me during the paid month, but I get heaps of flirts and messages!!! And to be honest I don’t understand why would anyone but disturbed people contact me?!  I told in my profile that I’m disabled;  4.33 feet tall and weigh 83pounds!!! I have internalized my parents advices one hundred percent and cannot comprehend what on earth would a normal, 5,9 - 6,2 feet tall male do with a dwarf like me other than pervert things! Like I said already yesterday; I added my blog address to my dating site profile, so If everybody didn’t flee yesterday, the contacts may end, as I now admit that I’m quite disgusted . … Of course I try to say to myself “hanna, adult life is sexual life, surely those men contact also other than dwarfs” …  that’s how real life is lived – yet, I don’t know; maybe I should just stay as a dog, and wait for the crumbs that fall from the adults tables.

3 kommenttia:

  1. Jostain syystä tämä jäi pyörimään päähäni. Mitäs jos niissä kontakteissa sinä et olekaan keskiössä vaan se kontaktin ottajan oma kömpelö yritys lähestyä toista ihmistä? Jos hänellä on omat vammansa, jotka eivät ole näkyviä ja hän ei uskalla lähestyä kuin jotakuta joka ei vaikuta vaaralliselta. Pienet ihmiset, eivätkä varsinkaan pienet vammaiset ihmiset vaikuta vaarallisilta. (Vaikka todellisuudessa voivat sitä ollakin.) Eivät 190 senttiset välttämättä ole sisäisesti vammattomia, he voivat olla vaikka kuinka elämän tai vanhempiensa vammauttamia. Jos hän kuitenkin on ihan tavallinen siloinen terve ihminen, niin voihan hän kuitenkin kokea itsensä kaltaiset liian tavallisiksi. Minä luulen, että Kafkastakin on kivempaa olla sun kanssa kuin rähistä joka päivä toisen pienen mäyräkoiran kanssa. Mitä tapahtuisi, jos antaisit toiselle ihmiselle mahdollisuuden? Ilman, että suodatat hänet omien vammojesi kautta? Jos hän saisi edes mahdollisuuden kohdata? Kun luulen, että maailmassa turhan moni kävelee toistensa ohi vain siksi, että pelkää toisessa ihmisessä omia haamujaan. En yhtään väitä, etteikö maailmassa hulluja ja pervoja riitä, mutta miksi ihmeessä sinä olisit joku idioottimagneetti? Eivät kaikki vammaiset ihmiset ime luokseen vain kajahtaneita. Minusta sinä vaikutat tietyllä tavalla rohkealta ihmiseltä, uskallat läväyttää elämäsi aika julkisesti nettiin ja kaikki mitä olet elämässä muutakin tehnyt. Ja hengissä olet selvinnyt.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Riitta kommentistasi. Olet aivan oikeassa - olen samaa mieltä, että teen syvää vääryyttä minuun kontaktia ottaneille henkilöille edes ajatelemalla, että he olisivat jollain tavalla vääristyneitä - itse asiassa en edes usko, että he olivat, mutta kun menin siihen treffipalstan profiiliin rastittamaan motiivikseni avioliitto/romanssi/seurustelu, ja tavallaan tiesin, että vaikka juttelin useiden hyvinkin sivistyneen oloisten henkilöiden kanssa ja vieläpä mäyräkoirista (siis ihan kirjaimellisesti), niin itse ajattelin, että voi että "minä en olekaan koirapuistossa", vaikka toivoin noina hetkinä olevani. Siis huomasin noiden keskustelujen aikana, että hirvitti olla siellä missä olin ja vaikka toinen olisi vain sanonut, että olisitko kiinnostunut, niin olisin ajatellut, että pervo. Yritän tässä siis sanoa, että minä olen aivan liian vääristynyt ottaakseni terveet miehet terveinä. Minä siis olen se, joka pohtii, mitä tuokin minulla tekisi, vaikka tosiaan siellä oli ihmisiä, jotka (ehdin tivata näitä asioita muutamalta) sanoivat, että profiilini oli puhutteleva ja olen pituudestani huolimatta ihmisenä mielenkiintoinen - mutta en usko - en osaa uskoa sanaakaan, eli olen itse maailman pahin vammaisrasisti - ja ehkä myös aika estoinen sekusaalisesti ... en oikein voi kuvitella ryhtyväni mitään "harrastamaan" - mutta joo, en totta puhuakseni itsekään usko, että läheskään kaikki toiset ovat sairaita, vaikka niin tietysti on itse peatessaan kiva väittää! : )

    VastaaPoista
  3. Voi Hanna sä olet niin paljon sellaista mitä et itse usko. Sun pitäis päästä johonkin Nätti nakuna ohjelmaan (; Jonkun pitäis saada sut tajuamaan kuinka upea olet. Ymmärrän kyllä kuinka vaikea on muuttaa tuollaisia kaavoja jotka selkäytimestä ponnahtelee. Anna mahdollisuus koska sä oot niin rohkea.
    Itkijänainen

    VastaaPoista