Tarkoitukseni oli osallistua tyylin ja pukeutumisen blogimaailmaan (oikeammin sanottuna; harjoitella pukeutumista) - mutta kuvantekeminen otti kuvantekijästä vallan.

My intention was to participate in the blogging world of style, and dressing (to be correct; to learn how to dress) - but creating pictures took over the mind of a picture maker.

Tule Kuvattavaksi - Hinnasto

maanantai 25. tammikuuta 2016

Ehdottomasti lisää alusvaatteista / Definitely more about underware






Olen sen kokoinen ihminen joka suhteessa, että voin valita pukeudunko naiseksi vai menninkäiseksi. Enkä, kuten kookkaammat muuttujat, ryhdy näyttämään lökäpöksyissä ja ilman naisten yläosaa lesbolta enkä transsukupuoliselta. Rupean vain näyttämään harmittomalta - "en miltään" - "joltakin muulta". Olen nyt yli viiden vuoden ajan todistanut sitä hämmentävää ja hämmästyttävää tosiasiaa, että minua "rakastetaan" menninkäisenä enemmän. Paljon enemmän: Olen lähestyttävä ja kiva ja suloinen ja reipas ja älykäs ja tarmokas ja hauska. Miksi ihmeessä siis enää ikinä käyttäisin naisten vaatteita?!
Tämän postauksen tarkoitus ei ole se, että kaikkien on nyt rientävä sanomaan, että kyllä sinä saat olla nainen  - tämän postauksen tarkoitus on ihan vaan kertoa minkälaista on olla vammainen terveiden maailmassa - minä ehdottomasti jatkan menninkäisenä, koska niin on hyvä.

I'm that size of a person in every way that I can choose whether I want to dress like a woman or a goblin. I do not start looking like a lesbian or transsexual in loose pants and without the feminine top - like the tall and bigger lady transformers often do. I just look harmless – “nothing” – “something else”. And for more than five years now I have witnessed the baffling and staggering fact that I am loved more as a goblin. Much more: I’m approachable, nice, cute, brisk, clever, sassy and fun. Thus, why on earth would I ever again wear women’s clothes?!
The purpose of this posting is not to get you all to tell me that of course you can be a woman - the simple purpose of this posting is just to let you know what it is like to be a disabled person in the world of the healthy - I will absolutely go on being a goblin, because that's the way it's good for me.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti